Golfreizen

Heeft u al eens aan golfreis gedacht? Een golfreis is namelijk meer dan alleen golfen op goed onderhouden courses. Tijdens een golfvakantie combineert u uw favoriete sport met prachtige natuur, de lokale keuken of ontdekt u nieuwe steden en streken.

Deel uw golf reis in zoals u dat wenst. Kiest u voor een hotel in de omgeving van een diversiteit aan banen in de omgeving. Begeeft u zich nog maar pas in de wereld van deze sport? Dan is een vakantie in combinatie met een beginners clinic wellicht iets voor u. Samen met gelijkgestemden maakt u kennis met de wereld van golf en leert u tevens nieuwe mensen kennen. Wellicht dompelt u zichzelf graag onder in luxe en combineert u uw golfreis met een wellness hotel. Overdag sportief bezig zijn om aan het einde van de dag heerlijk in een spa te relaxen.

Binnen Europa zijn Spanje en Portugal doorgaans favoriet, maar ziet u zichzelf al een balletje slaan in Zuid-Afrika of de Verenigde Arabische Emiraten? Het is allemaal mogelijk.

Vanzelfsprekend houden wij bij het uitzoeken van uw golf reis rekening met het vervoer van uw uitrusting, uw wilt natuurlijk wel dat uw clubs in goede orde op de plaats van bestemming aankomen.

Of u nu kiest voor een charme hotel, een reis waarbij u met anderen de competitie aangaat, single golft, amateur bent of een pro. Wat uw handicap ook is, voor elke golfer stelt ik een prachtige golfreis samen.