Fietsvakantie

Sportief bezig zijn en nieuwe bestemmingen ontdekken?
Dan is een fietsvakantie geknipt voor u. Op de stalen ros gaat u snel genoeg om veel van de omgeving te zien, tevens gaat u al trappend langzaam genoeg om al het moois goed in u op te kunnen nemen.

Heeft u al eens aan een fietsvakantie gedacht?

De fiets wint jaar na jaar steeds meer terrein tijdens de vakantie. Niet enkel in Europa, nee, tevens buiten de Europese Unie, stapt u steeds vaker op de pedalen. Van het ruige Nieuw-Zeeland tot een tocht door de drukke straten van de Thaise hoofdstad Bangkok. Fietsvakanties worden met de dag populairder. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat fietsen de ultieme manier om te genieten is.

Of u nu per mountainbike door Europa crost, per racefiets de Alpen bedwingt of met een elektrische fiets langs pittoreske dorpje trapt een fietsvakantie is altijd een goed idee. Neemt u uw eigen fiets mee op reis of laat u uw eigen stalen ros thuis en rijdt u tijdens uw vakantie op een huurfiets? Kiest u ervoor uw bagage van punt naar punt te laten vervoeren en overnacht u graag in fietsvriendelijke accommodaties of gaat uw voorkeur uit naar een individuele fietsreis.

Wij vernemen uw wensen graag. Ook als u besluit dat een groepsreis of fietstrektochten beter bij uw wensen pas. Tevens adviseren we graag over stedentrips per fiets of complete fietsexpedities. Het enige dat u hoeft te doen is op de pedalen trappen. Veel fietsplezier toegewenst!