Info

Mijn naam is Colinda Scholtz en ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in de reiswereld. Na het behalen van mijn toeristische opleiding in Utrecht ben ik stage gaan lopen op een reisbureau. Al snel kwam ik er achter dat dit mijn passie was; de wereld ontdekken en mensen hierin adviseren.

In de daarop volgende jaren heb ik veel ervaring opgedaan en vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. In juli 2013 ben ik mijn eigen reisbureau gestart met de naam Reis- & Cruisespecialist Colinda Scholtz. Om voor mijn klanten nog meer zekerheid in te bouwen heb ik besloten om me aan te sluiten bij Reiscreaties.

Niet onbelangrijk: Ik ben via Reiscreaties aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wel zo prettig dat ik u deze zekerheid kan bieden. Uiteraard spelen service en persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw reis, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.

Of u nu op zoek bent naar zonvakanties, safari´s, stedenvakanties, autovakanties, weekendje weg, een vakantiepark, de leuke campings, vakantiewoningen, villa´s, een expeditiereis, een cruise,  voordelige familievakantie, een reis op maat of zakenreis. Ik weet de juiste plekjes voor u te vinden en te boeken. Bent u op zoek naar die prachtige plek aan de andere kant van de wereld of in Nederland?  U kunt voor alles bij mij terecht.

Naast al die keuze mogelijkheden van reizen denk ik met u mee betreffende excursies, verzekeringen, visa, parkeermogelijkheden en taxi vervoer.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel verschillende mooie bestemmingen mogen bezoeken, hierdoor ben ik allround reisadviseur. Of u nu op zoek bent naar zonvakanties, safari´s, stedenvakanties, autovakanties, weekendje weg, een vakantiepark, de leuke campings, vakantiewoningen, villa´s, een expeditiereis, een cruise, voordelige familievakantie, een reis op maat of zakenreis. Ik weet de juiste plekjes voor u te vinden en te boeken. Bent u op zoek naar die prachtige plek aan de andere kant van de wereld of in Nederland? U kunt voor alles bij mij terecht.

Maar ook kunt u bij mij campers en motorhomes in Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland boeken! Voordelig een hotel met een keuze uit meer dan 105.000 hotels en een scala aan luchtvaartmaatschappijen en vluchtmogelijkheden. Zoekt u een huurauto? Ook daarvoor bied ik, u alle mogelijkheden tegen de allerbeste prijzen en inclusief alle verzekeringen.

Ook uw bijzondere reizen, huwelijksreis, incentive of groepsreis kan geheel naar uw wensen en budget voor u worden samen gesteld. Er is een keuze uit een wereld vol mogelijkheden.
Naast al die keuze mogelijkheden van reizen denk ik met u mee betreffende excursies, verzekeringen, visa, parkeermogelijkheden en taxi vervoer.