Zuid-Afrika

De wereld in één land

The big five, uitgestrekte wildparken, cultureel erfgoed, Zuid-Afrika heeft voor ieder wat wils.

Of u nu liefhebber bent van boeiende steden, uw hart ligt bij fraaie tuinen, u uzelf tegoed wilt doen aan karaktervolle wijnen, op zoek bent naar een toffe strandbestemming of wild wilt spotten, geldt er maar een advies, reis af naar Zuid-Afrika. En…. voeg daar zeker staatjes Lesotho en Swaziland nog aan toe.

Maak kennis met de geschiedenis van het land, ervaar hoe Nelson Madela zijn tijd op Robben Eiland doorbracht en verken met een gids de townships van Kaapstad en verdiep u tijdens fietstocht door Soweto in het dagelijks leven van de locals. Leer interessante wetenswaardigheden over het Voortrekkersmonument in Pretoria.

Behalve savanne, ook prachtige canyons. ‘Gods Window’, geeft u een blik op een van de grootste canyons ter wereld, Blyde River Canyon. Fantastisch!

Naast safari’s en wildparken waar u olifanten, neushoorns, leeuwen, buffels en luipaarden spot, kunt u Zuid-Afrika op een wel heel speciale manieren bereizen. Wat dacht u van een reis per trein door het land? De Blue Train is de meest luxe variant, maar ook voor hen met een kleiner budget is deze vorm van vervoer beschikbaar.

Zuid-Afrika is er voor elke reiziger, voor elk budget. Van zeer eenvoudige accommodatie tot luxe hotels, voor huwelijksreizen tot camperreizen, wijntours en safari’s.

Een rondreis Zuid-Afrika is een ideale manier om het land te ontdekken. Reist u liever niet per touringcar, overweegt u dan eens een zogenaamde fly-drive, waarbij u per huurauto zelf op ontdekking gaat.

Tip: Voor nog meer Afrika binnen een vakantie, combineert u Zuid-Afrika met Zimbabwe en/of Botswana.

Benieuwd geworden naar Zuid-Afrika?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!