Zambia

Kenners zeggen dat u in Zambia het echte Afrika ontdekt. Gezien het beperkt aantal buitenlandse bezoekers dat het land jaarlijks ontvangt, zou men daar best wel eens gelijk in kunnen hebben. In Zambia staat u oog in oog met puur natuur en gastvrije bevolking, het is een goed bewaard geheim, dat we graag met u delen. Gezien het feit dat het land slechts enkele toeristen ontvangt, wordt u overal als een vorst ontvangen. Wat een luxe!

Wie Zambia zegt, zegt de Victoria Falls, de imposante watervallen. De kolkende Zambezi rivier kent haar climax in deze indrukwekkende watervallen. Ontdek het dierenrijk zoals u dat wilt. Kies voor een safari per 4×4 aangedreven Jeep of gaat u te voet op ontdekking tijdens een wandelsafari?
Olifanten, neushoorns, impala’s en met enig geluk leeuwen, u begeeft zich in de natuurlijke habitat van deze imposante beesten.

Het avontuur lacht u tegemoet, wanneer u het Lower Zambezi National Park per kano bevaart. Vanaf het water van de levensader van het land, kwetteren kleurrijke vogels om u heen en ziet u meer krokodillen en nijlpaarden dan uw camera vastleggen kan.

Uw reis nog spectaculairder maken? Boekt u dan een helikoptervlucht boven de watervallen, ga raften of reserveer een bungyjump.

Het wegennet laat in Zambia nog wel eens te wensen over, houdt u derhalve rekening mee dat u in het primitieve land, de infrastructuur prematuur is. Ook uw overnachtingen variëren van plek tot plek, van eenvoudige tentjes tot relaxte lodges.

Zambia is een prima uitvalsbasis voor een combinatiereis met de landen Zimbabwe en Botswana

Benieuwd geworden naar Zambia?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!