Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Van The Big Apple New York in het Oosten tot aan San Francisco aan de Westkust. The States bieden voor elk wat wils.

Get your kicks on route 66: Amerika leent zich perfect voor de ultieme roadtrip dwars door het land, per huurauto of camper. Een comfortabele manier om de VS in al haar pracht te ontdekken.

Natuurliefhebbers halen het hart op in de vele Nationale Parken. Was u al eens in het Great Smokey Mountains National Park? Tijdens een reis door het land mogen de toppers Grand- en Bryce Canyon National Park uiteraard niet ontbreken. Ook het Grote Meren gebied – op de grens met Canada – is een lust voor het oog.

Duik in de geschiedenis van het land en bezoek interessante steden. Washington, hoofdstad van de Verenigde Staten, met haar Witte Huis, het Capitool en Washington Monument. New York, het kloppende hart van het land met Wallstreet maar ook National September 11 Memorial & Museum. Wellicht duikt u in het muzikale verleden in swingende steden Nashville of Memphis.

Aan pretparken geen gebrek. Een bezoek aan de beroemde parken Disneyland, Disneyworld, SeaWorld, MGM studios zijn al een reis op zich.

Raften op de Colorado rivier, zien en gezien worden op het strand in Miami of misschien liever in Malibu. Spot sterren op Broadway of verbaas u over het feit dat er een winkel is met alleen maar M&M’s of Coca Cola. Waag een gok in Las Vegas of bezoek een van de meer dan 800 musea in Los Angeles.

Amerika verveelt nooit.

Benieuwd geworden naar Verenigde Staten?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!