Turkije

Een van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders. En terecht! Aan de Turkse Riviera of de (Zuid) Egeïsche kust is het immers goed toeven.

Of u nu kiest voor een all-inclusive vakantie, een familiehotel of relaxen in rustgevende natuur, zoek niet verder, Turkije heeft het allemaal.

Alanya, Antalya, Side aan de Turkse Riviera, hier geniet u van de heldere blauwe zee, brede stranden, gezellige dorpen en steden en een prachtig bergachtig achterland. Naast genieten van de zon, de zee en het strand struint u hier over kleurrijke bazaars, proeft u van de Turkse keuken en ontdekt de rijke historie van de regio. Bovendien leent de regio zich perfect voor een (luxe) golfvakantie. Gaat u in Turkije voor de hole in one?

Bodrum en Marmaris aan de (Zuid) Egeïsche – ook wel klassieke – kust genieten evenveel faam als de badplaatsen aan de Turkse Riviera. De zee kleurt hier wat donkerder blauw, de baaien worden geflankeerd door olijf- en naaldbomen. Geniet van de lokale keuken en bestel Mezés, diverse smaakvolle kleine gerechtjes, geserveerd met ovenvers brood.

De Turkse kust leent zich perfect om per zeil/cruisevakantie ontdekt te worden. Wilt u meer zien dan de fameuze kustlijn? Kies dan voor rondreis door Cappadocië. Per heteluchtballon over het bijzondere vulkanische landschap vliegen mag daarbij niet ontbreken.

Benieuwd geworden naar Turkije?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!