Trinidad & Tobago

Trinidad en Tobago, twee prachtige eilanden gelegen voor de kust van Venezuela, zijn het best bewaarde geheim in de Caribische Zee.

Wij delen dit geheim graag met, zodat u geniet van een rustige plek met hagelwitte stranden maar ook een ruig regenwoud. U verklapt niets he?

Nog niet zo lang geleden was Tobago toeristisch nog onontwikkeld. De aanleg van een internationale luchthaven zorgde ervoor dat het eiland bij buitenlandse bezoekers in het vizier kwam. Echter de impact van de luchthaven te verwaarlozen, de bestemming is sinds de komst van de airport nauwelijks verandert. Juist het gebrek aan massatoerisme is de grootste charme van Tobago.

De rijke flora en fauna op de eilandengroep bestaat uit onder andere 430 soorten vogels, ruim honderd verschillende soorten zoogdieren en reptielen. Bovendien zijn de eilanden een thuis voor meer dan 600 vlindersoorten. Natuurliefhebbers halen het groene hart op, op Trinidad & Tobago.

Behalve strandaanbidders en natuurliefhebbers genieten watersporters tevens van een verblijf op de eilanden. In Charlotteville stapt u terug in het koloniale tijdperk. Bezoekt u zeker het Britse Fort Cambleton of maak voor een fraai uitzicht een uitstapje naar Fort King George, de nabij gelegen stad en bijbehorende (cruise)haven van Scarborough liggen aan u voeten.

Trinidad en Tobago laten zich bijzonder goed combineren met een bezoek aan Martinique, Guadeloupe, Saint Lucia, Barbados of Grenada.

Benieuwd geworden naar Trinidad & Tobago?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!