Thailand

Thailand, het land van de glimlach. Geen een land in Azië is zo gemoedelijk voor de reiziger die de eerste keer dit werelddeel ontdekt. Waar u ook gaat u zult steeds met een vriendelijke lach geholpen worden.
U staat als gast geheel in het teken van de dienstverlenende Thai.

Op deze tropische bestemming doet u vele indrukken op. Maak een fietstocht door de hectiek van de hoofdstad Bangkok. Ben getuige van de bloedstollende geschiedenis tijdens bezoek aan de River Kwai. Sla zeker de vele boeddhistische tempels niet over in steden als Ayutthaya of Sukhothai.

Waar leent Thailand zich nu beter voor dan voor een heerlijke strandvakantie. Kies voor koninklijk Hue Hin of Cha-am. Geniet van het prachtige weer op een van de vele eilanden. Afhankelijk van het seizoen kiest u voor een paar dagen relaxen in Krabi of Phuket aan de Andaman Zee. Wellicht is het weer op Ko Pha Ngan of Ko Samui in de Golf van Thailand gunstiger wanneer u reist. Elk seizoen heeft haar eigen charme en haar eigen fijne plekjes om naar toe te reizen.

In de Gouden driehoek van Thailand, in de bergen rondom Chiang Mai en Chiang Rai maakt u kennis met verschillende lokale bergstammen. Bedwing de Doi Mae Salong een van hoogste toppen in de omgeving en geniet van fraaie vergezichten, mooie natuur en vele theeplantages.
Thailand is meer dan de moeite van een bezoek waard. Het leent zich bovendien perfect voor een combinatiereis met haar buurlanden Myanmar, Laos of Cambodja.

Benieuwd geworden naar Thailand?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!