Tanzania

Een reis naar Tanzania staat garant voor een vakantie vol safari’s. Wellicht bezoekt het land met een andere reden: de beklimming van de Kilimanjaro of Mount Meru of aanschouwt u het natuurschoon van de Serengeti tijdens een ballonvaart?

Het Tarangire National Park, een mooi heuvelachtig vol met baobab bomen en olifanten, leent zich perfect voor een zogenaamde gamedrive (een safari per truck). Het voordeel van een bezichtiging per truck is het feit dat u hierdoor hoger door het park rijdt en zo beter zicht hebt op het rondlopende wild. De oneindige vlaktes van het Serengeti National Park, één van de meest wildrijke parken van Afrika, is het domein van vele gnoe’s en zebra’s. Malse hapjes voor de troepen hyena’s die er tevens leven.

Bij de Ngorongoro krater in het Noorden van het land spot u niet alleen wild, u maakt er ook nog eens een spectaculaire wandeling langs de kraterrand van de vulkaan.

Meet the locals: Maak kennis met de Hadzabe, een stam vewant aan de Bosjesmannen leeft in het gebied van Lake Eyasi. De in het gezicht getatoeëerde vrouwen van Datoqstam zijn prachtig om te zien.

Uw reis door Tanzania zal onvergetelijk zijn. Tijdens uw vakantie geniet u van diversiteit aan landschappen. Regenwoud wisselt af met savannen. De vriendelijke bevolking toont  u graag het leven van alledag. In Tanzania bent u geen toerist, u bent er te gast.

Of u nu verblijft in een hotel, een lodge in Tanzania gaan safari en strand hand in hand

Tip: Tanzania laat zich perfect combineren met het exotische eiland Zanzibar.

Benieuwd geworden naar Tanzania?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!