Taiwan

Taiwan, voor velen een onbekend eiland ten oosten van China. Wist u dat Taiwan een prima infrastructuur heeft. Door haar omvang is het eiland voor reizigers niet al te groot, zodat het gemakkelijk te bereizen is.

Of u nu kiest voor een individuele tour, een groepsreis of er per huurauto op uit trekt, Taiwan zal u steeds verrassen. Uw bezoek aan Taiwan is niet compleet zonder een uitgebreid bezoek aan de hoofdstad Taipei. Een bezoek aan eyecatcher, voormalig hoogste gebouw ter wereld, Taipei 101 ontbreekt toch zeker niet op uw lijst van bezienswaardigheden in de stad?

Bent u wel eens in de Verboden Stad in Beijing geweest? Alle schatten die ooit in het paleis lagen, liggen in Nationaal Paleis Museum tentoongesteld, het is de grootste collectie Chinese kunst ter wereld. Stil uw honger op een van de verschillende avondmarkten, zoveel geuren rook u nog nooit door elkaar.

Tainan, de tempelstad van Taiwan is tevens de oudste stad van het eiland. Nederlandse roots gaan terug naar 1624, de tijd dat fort Zeelandia door de VOC gebouwd werd.
De 19 kilometer lange kloof, Taroko Gorge, is het decor voor schitterende wandelingen tegen een decor van marmeren wanden. Voor meer wandelplezier dient u zeker de bosrijke omgeving van Alishan bezoeken. Thee- en tabaksplantages, gelegen tegen steile bergwanden zijn een lust voor het oog. Alishan is tevens dé plek in Taiwan om de zonsopsgang te aanschouwen. Wandel of fiets eens een rondje om het Sun Moon Lake, een blauwgroen meer in een licht heuvelachtige omgeving.

Taiwan, waar moderne dynamische steden samenkomen met een overweldigende natuurschoon

Benieuwd geworden naar Taiwan?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!