Spanje

Spanje blijft een klassieker voor de Nederlandse vakantieganger. Spanje is van alle generaties.

Van stappen aan de Costa Brava, met het gezin naar de Spaanse eilanden, een rondreis langs de schatten van Andalusië of een romantische stedentrip naar Barcelona of Madrid. Spanje wordt bovendien door de vele luchtvaartmaatschappijen aangevlogen, dus altijd dichtbij. Waar wacht u nog op?

Aan de vele bruisende badplaatsen aan de vele Costa’s genieten zonaanbidders op en top. Mocht u een dagje minder zin hebben in zand tussen uw tenen, het achterland biedt genoeg afwisseling. Brengt u eens een bezoek aan de Botanische tuinen in Blanes of het prachtige Dali museum in Figueras.

Barcelona laat zich goed combineren met wat dagen strand. De geliefde stad is een populaire stedentrip onder Nederlanders. Van de gotische oude binnenstad tot het stadion van voetbalclub F.C. Barcelona, in de Catalaanse hoofdstad is vervelen geen optie.

Ibiza is ongetwijfeld het bekendste eiland van de Balearen groep. Een eiland om te feesten en te relaxen. Vergeet u niet dat Menorca, Mallorca, Formentera tevens heerlijke bestemmingen zijn. Op de Canarische eilanden vind u genoeg sportieve uitdaging, de eilanden lenen zich perfect voor een actieve vakantie. Trekt u naar de top van de Teide?

Andalusië is een prachtige streek en een bezoek aan de stad Grenada mag zonder enige twijfel niet op uw reisschema ontbreken. Onderschat u het onbeminde Baskenland zeker niet. Niet voor niets is San Sebastian Culturele Hoofdstad van 2016.

Waarvoor kiest u Spanje? Fijne vakantie! Viva España!

Benieuwd geworden naar Spanje?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!