Sint Maarten

Het tropische eiland Sint Maarten staat synoniem voor een azuurblauwe zee en hagelwitte stranden.

Bijkomend voordeel, hier spreekt u Nederlands en betaalt u met guldens. Geniet u van een heerlijke strandvakantie en strijk neer in Tintamarre of Prickly Pear eiland, het ultieme gelukzalige gevoel krijgt u er gratis bij.

De schone stranden en het heerlijke zeewater zijn naast om pootje te baden buitengewoon geschikt om watersport te beoefenen. Zeilen, windsurfen, duiken en snorkelen, het is naar hartenlust genieten. De kleurrijke onderwaterwereld vol bonte vissen en koraal zijn voor veel reizigers het hoogte punt van de reis.

In Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten flaneert u door Frontstreet, een fijne winkelstraat waar u tegen aantrekkelijke prijzen taxfree een nieuwe zomerse outfit bij elkaar shopt. Het nabij gelegen ruïne Fort Amsterdam daterend uit 1631 trekt cultuurzoekers op het eiland. Eenmaal op de top van het fort geniet u van een prachtig uitzicht over het eiland. De zeil- en cruiseschepen in Great Bay, die het eiland veelvuldig aandoen, liggen aan uw voeten.

Sint Maarten in een ideale locatie om in het huwelijksbootje te stappen. Bent u Nederland al getrouwd? Geniet dan van uw huwelijksreis op het eiland, een droomreis bij uitstek.

Samen met Saba en St. Eustatius vormt Sint Maarten de zogenaamde Bovenwindse eilanden. Door de centrale ligging is het eiland ideaal te combineren met de nabij gelegen eilanden St. Kitts & Nevis, St. Barths of Antigua.

Benieuwd geworden naar Sint Maarten?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!