Seychellen

Negen grote en kleine eilanden vormen samen de eilandengroep de Seychellen, een waar paradijs op aarde. In de Indische Oceaan wachten verlaten parelwitte stranden, blauwgroen zeewater en wuivende palmen op uw komst. Bent u natuur- of strandliefhebbers, of op huwelijksreis? Bezoekt u de eiland voor de fantastische onderwater wereld? Wat uw keuze is om deze archipel te bezoeken, u zult nimmer teleurgesteld worden tijdens uw vakantie.

Vanuit een prachtig resort geniet u van het strand, of wenst u ook wat van het groene binnenland zien, of overweegt u een aantal eilanden met elkaar combineren? De meest bezocht eilanden Mahé, Praslin en La Digue hebben ieder zo hun eigen charme, de blauwe oceaan, vanzelfsprekend, altijd binnen handbereik.

Naast strand treft u op het hoofdeiland is Mahé, een keur aan fraaie wandelroutes door de  prachtige flora en fauna op het eiland. Tevens is er de Marine Conservation Society gehuisvest. Een organisatie die reizigers betrekt bij de bescherming van de zee en de schildpadden die er in leven.

Praslin is ongeveer de helft van het formaat van Mahé, terwijl La Digue slechts vijf bij drie kilometer groot is. Mahé leent zich perfect om per (huur)auto te ontdekken. La Digue daarentegen is een waar fietsparadijs. Een echte kuitenbijter, maar zeker de moeite waard, is de beklimming naar de top van het eiland, Bellevue. Het paradijs ligt aan uw voeten.

Saint Pierre is een waar duikpareltje. Rondom het eiland van graniet ontdekt u een kleurenpalet aan koraal en tropische vissen. Bird Island is een pure ecobestemming, kleinschalig toerisme gaat hand in hand met troepen exotische vogelsoorten en unieke landschildpadden.

Weet u wat nu het beste is aan een vakantie naar de Seychellen? De archipel kan het hele jaar kan worden bezocht. Kleine vliegtuigjes vliegen u van eiland naar eiland of kiest u voor een transfer per privé helikopter, de keuze is aan u. Van oktober tot april is de zee rustig genoeg om per boot te island hoppen.

Tip: Combineer uw strandvakantie op de Seychellen met een boeiende (safari)rondreis door Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika of Botswana.

Benieuwd geworden naar Seychellen?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!