Saba

Saba schenkt u tijdens uw verblijf haar schoonheid, haar veiligheid, haar rust en haar kleinschaligheid.

Op het eiland vindt u onaangetaste natuur in combinatie met vriendelijke en gastvrije locals. Het schitterende Saba draagt niet voor niets de bijnaam, de onbedorven Koningin. Ontdekt u zelf de schoonheid en aanschouw het sprookjesachtige eiland met eigen ogen.  `

Op Saba kunnen strandliefhebbers terecht, houdt u er echter rekening mee dat het vulkanische eiland maar een strand telt, gelegen bij Well’s Bay. Het eiland is als vakantiebestemming zeer geliefd bij natuurliefhebbers en eco-toeristen. Saba is nog puur en massatoerisme is een onbekend begrip op het eiland.

Het geringe aantal bezoekers op het eiland, komen voornamelijk om te vissen of te duiken. Wandelaars, avonturiers en rustzoekers zijn het publiek dat op en top geniet van Saba. Volgt u tijdens uw verblijf de enige weg die op het eiland ligt, u ontdekt tijdens uw tocht diepe afgronden en prachtige valleien.

De belangrijkste plaatsen op Saba zijn op een hand te tellen. Hell’s Gate, St. John’s, Windwardside en The Bottom vindt u doorgaans terug in de reisgids over het eiland. Welke plaats u ook aandoet, u treft er sowieso witte houten huisjes in nauwe straatjes met kleine tuintjes.

De onderwaterwereld is waarschijnlijk de belangrijkste trekpleister van het eiland. Helder zicht in combinatie met ontelbare grotten en prachtige koraalwouden maken Saba tot een geliefde duikbestemming.

Waar gaat uw voorkeur naar uit tijdens een verblijf op Saba? Kiest u voor een tocht dwars door de jungle, een verblijf in een heuse lodge of loopt u warm voor een trekking naar de top van Mount Scenery? Wat u ook kiest Saba ontvangt u met open armen.

Benieuwd geworden naar Saba?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!