Puerto Rico

Op zoek naar een parel in de Caribische Zee? Zoek niet verder, Puerto Rico wacht op u.

Het eiland vol witte stranden en palmbomen, onderdeel van de Grote Antillen heet u hartelijk welkom.

Behalve fantastische stranden kent Puerto Rico prachtige bergen, glooiende heuvels maar ook woestijnachtige gebieden. In het Noorden van het eiland domineren suikerrietplantages het uitzicht, net als tabaksvelden en bananenplantages. In het oosten treft u het tropisch regenwoud van het eiland. Zoveel verschillende vegetatie op een  eiland dat drie keer kleiner is dan Nederland.

Voor een enorme verscheidenheid aan duikmogelijkheden trekt u eveneens naar Puerto Rico. Elke zijde van het eiland kent haar eigen duikomstandigheden. Gaat u te water in het oostelijk deel van het eiland, dan merkt u dat de zee  kalm is en de duikplaatsen niet te diep, ideaal voor de beginners. Wilt u in alle rust de onderwaterwereld verkennen? Ga aan boord van een boot en vaar ongeveer twee uur uit de kust. Bij Culebra heeft u de zee voor uzelf. Ervaren duikers kunnen terecht bij de eilanden Mona en Sescheo.

Ook voor golfers is Puerto Rico een paradijs. Op diverse courses slaat u tijdens uw verblijf een balletje. Daarnaast leen Puerto Rico zich uitsteken voor prachtige paardrijtochten, langs het strand of in het ruige achterland.

Op zoek naar nog meer paradijs in een reis? Combineer Puerto Rico dan met Dominicaanse Republiek en/of de Maagdeneilanden.

Benieuwd geworden naar Puerto Rico?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!