Nepal

Namaste in Nepal. Gaat u mee wandelen, trekken of klimmen in Nepal? Reist u mee naar de wolken in het geboorteland van Boeddha?

Kathmandu: riksja’s, fietsen, rijkelijk bewerkte tempels én heilige koeien. Auto’s, moderne hotels en internetcafés zorgen voor contrast tussen de oude tradities en het heden van anno nu. Volg de voetsporen van hen die u voorgingen op de tocht naar het Annapurna Basecamp, één van de bekendste en mooiste wandelroutes van Nepal. Een pittige wandelvakantie wacht op u. Bent u die sportieve wandelaar die 6 tot 8 uur over de paden stijgt en daalt en in eenvoudige lodges slaapt. Zeker niet opgeeft tot de eindbestemming bereikt is? Dan wordt u beloont met uitzichten op de besneeuwde bergtoppen. In de dalen loopt u door kleine dorpjes en wordt u hartelijk begroet door de lokale bevolking. Eenmaal aangekomen op het Annapurna Basecamp op maar liefst 4.130 meter hoogte, bent u omringd door machtige gletsjers en de imposante toppen van de Himalaya.

Een berg in Nepal spreekt tot ieders verbeelding, Mount Everest, de hoogste berg ter wereld. Trekt u de veters stevig aan voor de klim naar 5.500 meter naar Kala Patar of bent u die echt diehard die nog doorgaat tot het Everest Base Camp op 5.360 meter?

In Chitwan, een prachtig natuurreservaat, spot u neushoorns, Bengaalse tijgers en krokodillen. Per jeep of simpele boot verkent u dit stuk Nepal, gelegen in het warme zuiden van het land.

Ontdek Nepal te voet, per jeep, in groep of individueel. Of u nu actief aangelegd bent of cultuur uw voorkeur geniet, in Nepal geniet u sowieso van de schoonheid van de hoogste bergen ter wereld, de Himalaya.

Benieuwd geworden naar Nepal?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!