Namibië

Er is een plek op de wereld waar u één van de oudste woestijnen op aarde vindt en de hoogste zandduinen aanschouwt. Dat land luistert naar de naam Namibië. Een plek met de laagste bevolkingsdichtheid, een land van uitgestrekte landschappen en een plek vol wilde dieren het Etosha National Park. Welkom in Afrika.

Windhoek, de hoofdstad van Namibië is voor de meeste reizigers de eerste kennismaking met het land. Een niet al te grote, maar gezellige stad, met markten vol Afrikaans houtsnijwerk. De Fish River Canyon is na de Grand Canyon de grootste kloof ter wereld. Vanaf verschillende uitkijkpunten heeft u fantastisch uitzicht over dit 168 kilometer lange natuurwonder. De Sossusvlei trakteert u op een uniek schouwspel. Het zonlicht zorgt voor indrukwekkende schaduwen op de rode zandduinen in het gebied. Bij de waterplassen in het Etosha National Park verzamelen leeuwen, luipaarden maar ook zebra’s en antilopen zich om er zich aan het schaarse water te laven.

Ervaar zelf hoe fascinerend Namibië is met haar gevarieerde landschap vol woestijnen en rode duinen. Grote delen van het land zijn goed geasfalteerd en prima met een huurauto te bezoeken. Voor een bezoek aan de Himba stam of de Bosjesmannen is het aan te raden een gids te huren.

Bereis Namibie zoals u dat wil, of dat nu per huurauto, camper, 4×4 terreinauto is. Of geeft u de voorkeur aan een georganiseerde reis per touringcar en zelfs per trein kunt in Namibië rondreizen.

Maak uw reis door Afrika compleet en combineer Namibië met bijvoorbeeld Zuid-Afrika of Botswana.

Benieuwd geworden naar Namibië?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!