Mauritius

Mauritius, in de Indische oceaan, staat bekendheid om haar prachtige stranden en haar kristalheldere zee, een paradijs om te duiken en snorkelen.

Wie naar Mauritius reist, kiest veelal voor een verblijf in Grand Baie. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze plaats het beste op toeristen ingesteld is. Een klein vissersdorp dat uitgroeide tot een fijne vakantieplek gevuld met restaurants, winkels en prima uitgaansgelegenheden. Hoofdstad Port Louis biedt u een overdekte markt. Een gezellige mengelmoes van een Arabische markt en Westerse markthallen. Hier bieden kooplui kleding en souvenirs aan de man, terwijl de lokale bevolking hier haar groente en fruit inslaat.

Wellicht kies u liever voor een bezoek aan het Black River Gorges National Park, dwaalt u graag door de botanische tuinen in Pamplemousses of boekt u een cruise tijdens zonsondergang.

Voor een romantische huwelijksreis, kiest u voor Mauritius, het is de ideale bestemming voor pasgetrouwde stellen. Niet alleen zij die in Nederland al in het huwelijksbootje stapten beleven hier de wittebroodsweken. U kunt er ook voor kiezen het eiland als locatie voor uw tropische bruiloft te kiezen. Wat dacht u van een huwelijksvoltrekking in een prachtige bloementuin van een van de vele hotels of kiest u het strand als plek om elkaar het ja-woord te geven? Maakt u zich over de voorbereidingen van de mooiste dag van uw leven maar geen zorgen, uw hotel zorgt voor de champagne, de bloemen en een bruidstaart.

Mauritius met haar koloniale dorpjes, witte stranden en groene binnenland laat zich prima combineren met bestemmingen als Madagaskar en/of La Réunion.

Benieuwd geworden naar Mauritius?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!