Martinique

Martinique, ook wel het ‘Parijs van West-Indië’, genaamd, wacht op u om ontdekt te worden.

Dit Franse overzees gebied is een topbestemming dat bol staat van de prachtige stranden. Samen met goede buur Guadeloupe behoort Martinique tot de Franse Antillen.

Behalve idyllische stranden, waarvan Anse Couleuvre, Anse Trabaud en Anse des Salines veruit de mooiste zijn, staat Martinique bol van indrukwekkende flora en fauna. Niet voor niet draagt het Franse eiland de bijnaam eiland der bloemen. Het vulkanische eiland herbergt eveneens vele watervallen en warmwaterbronnen.

Verruilt u uw strandbedje eens voor wat vertier in en op het water. Zeilen, zee kajakken of duiken, de keuze is groot en aan u? Fanatieke surfer? Trek er dan op uit naar Le Diamont, de golven zijn hier perfect, een hotspot voor elke surfliefhebber. Even een dag geen zeezand tussen uw tenen en zilt water in uw haar? Gaat u dan eens naar het pittoreske vissersdorpje les Anses-d’Arlets.

De hoofdstad van Martinique, Fort-de France, is een gezellige plek om kennis te maken met het dagelijkse eilandleven. In deze stad treft u luxe winkels, maar ga er zeker niet alleen maar shoppen, brengt u ook eens een bezoek aan Park Savanne of de Saint- Louis Kathedraal. Kom alles te weten over vulkanen bij in Het museum van Vulkanologie, waar u alles leert over de uitbarstingen die het eiland ooit teisterden. In het gezellige Pointe du Bout kunt u terecht voor vermaak- en uitgaansgelegenheden.

Ontdek Martinique relaxed tijdens een cruisevakantie en ontdek tijdens uw tocht ook de andere Oostelijke Carribean zoals Antigua en Barbuda, Britse Maagdeneilanden, Dominicaanse Republiek, Guadeloupe en St. Maarten.

Benieuwd geworden naar Martinique?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!