Marokko

Een reis naar Marokko, is naar niet alleen Marrakech, maar een avontuur dat zich uitstrekt naar de koningssteden, Rabat, Meknes en Fès. Marokko zo dicht bij Europa, maar toch zo anders. Marokko is exotisch binnen handbereik. Marokko schenkt u een reis vol geschiedenis, indrukwekkende steden, uitgestrekte woestijn en het indrukwekkende  Atlasgebergte. Reist u mee?

Legendarisch Casablanca is een bruisende havenstad met een oogstrelende oude medina. Hoofdstad Rabat is al eeuwenlang de hoofdstad van Marokko. Aan indrukwekkende regeringsgebouwen en paleizen dan ook geen gebrek in deze stad.

In Fes waant u zich een sprookje. In de drukbezochte medina, kunt u met gemak een dag ronddwalen. U vindt er medersa’s (Koran scholen), moskeeën, maar ook oude ambachten als   leerlooierijen. Talloze ambachtslui gaan schuil achter talrijke kleine werkplaatsen in de wirwar van intieme straatjes.

Voor een adembenemende zonsopgang trekt u er per landrover op uit naar de duinen van Merzouga. Op de rug van een kameel trekken de zandduinen aan u voorbij, die in het ochtendlicht steeds van kleur veranderen. Bedwing de woestijn tijdens een rit per 4 x 4 jeep tijdens een tocht door Ouarzazate.

Geniet na een indrukwekkende reis door Marokko van de uitgestrekte stranden Essaouiraen van Essaouira aan de Atlantische Oceaan. Deze leuke havenstad met historische binnenstad, is de ideale plek om uw trip door dit veelzijdige land af te sluiten.

Tot snel in het land van 1001 nachten, het land van geurige souks en van groene valleien en woestijnen. Tot snel in Marokko.

Marokko ontdekt u prima per verzorgde rondreis of per op maat gemaakte autoreis, eventueel met prive chauffeur.

Benieuwd geworden naar Marokko?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!