Malta

Wat is toch die stip midden in de Middellandse Zee, nabij Sicilië. Een eiland klein maar fijn, luisterend naar de naam Malta. Malta, samen met de nog kleinere eilanden Gozo en het vrijwel onbewoonde Camino zijn een trefpunt waar cultuur en heldere blauwe baaien bijeenkomen.

Een plek die u absoluut niet mag missen tijdens een reis naar Malta is de zogenaamde Blue Lagoon. Een fantastisch natuurfenomeen, een lagune waar het water zo blauw is dat het lijkt alsof u in een zwembad zwemt. U gelooft uw ogen niet. Ook bij een ander fenomeen op het eiland, zullen uw ogen nauwelijks de schoonheid kunnen bevatten. Azure Window, is het letterlijk en figuurlijk het venster van Gozo.

Voor een luxe strandvakantie trekt u naar het mondaine St.Julians waar u luieren in het fijne zandstrand afwisselt met culturele bezienswaardigheden. In de haven liggen de kleurrijke vissersscheepjes aangemeerd, de buit voor vandaag is binnen.

Fan van de onderwaterwereld? Zet u masker op en bevestig uw fles op uw rug en ontdek de onderwaterfauna bij het eiland Gozo. Duik in het ‘Blauwe Gat’ en geniet van de bonte stoet vissen die aan u voorbij trekt.

In de hoofdstad Valletta huisden ooit Romeinen, Arabieren en meest recentelijk Engelsen. Brengt u eens een bezoekje aan het statige paleis of het indrukwekkende gerechtsgebouw van deze plaats.

Gaat u mee op reis naar deze unieke parel? U zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we u.

Benieuwd geworden naar Malta?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!