Malediven

Sluit uw ogen en denk aan witte stranden, oneindige blauwe lucht en een azuurblauwe zee. Open uw ogen en weet dat dit geen droom is.

Op de Malediven zijn de stranden mooier, is de lucht helderder en is de zee fijner dan waar dan ook ter wereld. De archipel van 1.200 eilandjes is het perfecte decor voor een lang gekoesterde droomvakantie. Of wat dacht u van de Malediven voor uw ultiem romantische huwelijksreis?

De kraakheldere Indische Oceaan leent zich uitstekend om onderwater te ontdekken. Duik in het water en u staat versteld staan van de rijke onderwaterwereld. Koraalriffen, kleurrijke vissen maken duiken en snorkelen tot een waar feest. Blijft u liever met het hoofd boven water, maar zoekt u verkoeling tijdens het heetst van de dag? Wat dacht u van zeekanoën of een tocht per zeilboot?

Ontspan in een spa of woon een yoga sessie bij tijdens zonsopgang. De luxe accommodaties op de Malediven leggen u heerlijk in de watten.
Combineer uw culturele reis door Sri Lanka met een paar dagen op de Malediven, de perfecte afsluiter van uw vakantie. Actief in en op water bezig zijn of lekker lui vanuit uw hangmat genieten van de ondergaande zon, de keuze is aan u. Na een verblijf op de Malediven komt u herboren terug van uw vakantie.

Benieuwd geworden naar Malediven?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!