Madagaskar

Een plek waar u nauwelijks andere toeristen tegenkomt, een plek waar natuurschoon domineert, een plek waar dit de twee basis ingrediënten, die plek heet Madagaskar.
Op een van de grootste eilanden ter wereld, waant u zich in zowel Afrikaanse als Aziatische sferen. Maakt u zich op voor een rondreis over het eiland om er lemuren te spotten, een diversiteit aan landschappen in de vele Nationale Parken te ontdekken en kennis te maken met de vriendelijk bevolking?

Wij geven u de garantie dat u tijdens u reis maki’s en lemuren tegenkomt in de jungle van Ranomafana National Park. Madagaskar ligt zeer geïsoleerd hierdoor leven er op het eiland dieren en planten die u nergens ter wereld treft.

Waar zag u eerder een Indri Indri of een Madagaskar gekko, nergens, niet waar? Plan uw bezoek in de maanden juli/augustus/september zodat u getuige bent van de walvismigratie een indrukwekkend schouwspel dat u uw leven lang niet vergeet. Naast boeiende fauna is er tevens een unieke flora op het eiland. Orchideeën bloeien in de maanden oktober/november en zijn een lust voor het oog.

Nog een paar dagen nagenieten op het strand. Ile Sainte Marie, Nosy Komba of Nosy Be, lenen zich perfect daar perfect voor. Misschien valt uw keuze op een van de andere eilanden, waar u duikt in tussen de koraalriffen.

Wat kiest u tijdens uw (privé)rondreis over Madagaskar. Gaat u voor het bergachtige achterland met haar sawa’s, wellicht kiest u de thermale baden in zoutstad Antsirabe. Geeft u uzelf een cadeau en koopt u een handgemaakt houtsnijwerk in Ambositra of keert u terug naar de koloniale tijd in Ranomafana. Bezoekt u de Betsileo stam of geniet u van een goed glas lokale wijn nipt in Ambalavo. Wat u ook kiest, Madagaskar is altijd de moeite waard.

Benieuwd geworden naar Madagaskar?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!