La Réunion

Watervallen, spectaculaire ravijnen, adembenemende regenwouden en ongerepte natuur, dat is wat La Réunion u geeft tijdens uw verblijf op het eiland.

Sla St. Denis, de hoofdstad is, met koloniale gebouwen en vele restaurants en barretjes tijdens uw reis zeker niet over. Veel reizigers genieten van het verblijf in Hell-Bourg. Door velen een van de mooiste dorpjes van de Franse overzeese gebiedsdelen genoemd. Saint Suzanne is geroemd om haar uitstekende vanille. Leg tijdens uw reis gerust even aan bij een van de verbouwende boerderijen, u zult er geen spijt van krijgen. De actieve vulkaan Piton de la Fournaise, toont u haar lava. Het is indrukwekkend te zien dat de hete massa langs de bergen zo de oceaan in stroomt.

Gaat u genieten van de spectaculaire bergmassieven, en fantastische vulkanen? Ziet u zichzelf al rondwandelen bij indrukwekkende kraters? Of kiest u voor een beetje relaxen in de thermale baden? Wordt het de kust of de authentieke Creoolse vissersdorpjes. Wij gaan er vanuit dat u tijdens uw reis op La Réunion sowieso neerstrijkt op een van de heerlijke stranden die het eiland rijk is en een verfrissende duik neemt in de oceaan. Toch?

Door haar beperkte omvangen, laat La Réunion zich het beste bereizen per huurauto of per auto met privé chauffeur. De afstanden die u per dag aflegt zijn gemiddeld slechts tussen de vijftig en honderd kilometer.

Mocht u nog meer uit uw reis willen halen, denkt u dan aan een verlenging naar het nabijgelegen eiland Mauritius. Tevens ligt de bestemming Madagaskar ligt op zo’n zevenhonderd kilometer van La Réunion vandaan. Een perfecte combinatie.

Benieuwd geworden naar La Réunion?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!