Kroatië

Van Istrië tot Dalmatië, de Plitvice Meren tot Kvarner Baai of van Krk tot Brac eiland, in feite maakt het niet uit welk stukje Kroatië u kiest voor uw vakantie, u zult immer getrakteerd worden op een heerlijk stukje Europa.

Een vakantie in Istrië staat gelijk aan schilderachtige baaien in combinatie met een prachtig bergachtig achterland. Wandelaars trekken er op uit en bedwingen de toppen van 1.000 meter en meer. in Kroatië. Dalmatië staat bol van de cultuur en architectuur. In Split, de hoofdstad van Dalmatië, treft u het 1.700 jaar oude paleis van keizer Diocletianus. Zet ook zeker de fijne havenstad Dubrovnik op uw reisschema.  Het oude historische centrum is niet voor niets genoteerd op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Voor het authentieke Kroatië trekt u naar het platteland. Een aaneenschakeling van  idyllische en authentieke dorpjes worden afgewisseld met groen, bosrijk gebied overvloedige wijngaarden en oogstrelende olijfbomen.

Aardappelen en hagelslag uit Nederland is echt niet nodig tijdens een vakantie in Kroatië. De restaurants baseren veelal hun keuken op Italiaanse buren gecombineerd met andere mediterraanse invloeden. Een heerlijk bord pasta, vers bereide visgerechten en smaakvolle bijpassende wijnen vullen uw tafel. Eet smakelijk!

Kroatië wordt niet voor niets steeds meer op haar waarde gewaardeerd. Meer en meer vakantiegangers ontdekken het Mediterrane land bol historische steden, fijne kustplaatsen, fantastische natuurparken en kristal helder zeewater. Komt u ook naar Kroatië? We regelen graag uw (rond)reis of accommodatie voor u.

Benieuwd geworden naar Kroatië?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!