Kaaimaneilanden

In de Caribische Zee, net ten zuiden van Cuba liggen een paar droomeilanden, luisterend naar de naam Kaaimaneilanden.

De de archipel bestaat uit verschillende eilanden; Grand Cayaman, Little Cayman en Cayman Brac. Op het grootste van deze pareltjes wacht het mooiste strand ter wereld op u. Het op Seven Miles Beach wacht op u, voor een heerlijke relaxte vakantie.

Behalve de stranden, is de zee die de eilanden omcirkelt eveneens adembenemend. De Kaaimaneilanden zijn dan ook ideaal om te snorkelen en te duiken. Bij plekken als Bloody Bay Wall of Jackson Point treft u veel mededuikers en snorkelaars. Hier te water gaan betekent zwemmen in het gezelschap van pijlstaartroggen, schildpadden, octopussen of zelfs haaien.

Naast relaxen op de heerlijke stranden of de onderwaterwereld ontdekken, is er nog meer te beleven op de Kaaimaneilanden. Op het twee na grootste eiland Cayman Brac, leeft een enorme vleermuiskolonie, tussen de ruwe en robuuste rotsformaties. Op de Cayman Craft Market koopt heerlijke lokale producten en originele souvenirs voor het thuisfront. Slaat u een bezoek de replica van het schip van Christopher Columbus, zeker niet over en voel uzelf even een ware ontdekkingsreiziger.

De Kaaimaneilanden laten zich ideaal ontdekken tijdens een cruisevakantie. Tijdens een cruise in Caribisch gebied bezoekt u naast deze eilanden tevens andere boeiende bestemmingen zoals Jamaica en Cuba.

Benieuwd geworden naar Kaaimaneilanden?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!