Japan

Wat is het eerste waar u aan denkt wanneer u het woord Japan hoort? Samurai, Sumo worstelaars, sushi of misschien Geisha’s. Wat er ook in u opkomt Japan heeft het allemaal.

Tokyo is een goed uitgangspunt voor een reis door Japan. Gebruik uw eerste dagen om te wennen aan het land, haar bevolking en de cultuur. Technische snufjes vindt u in de wijk Ginza, de hoogste wolkenkrabbers spot u in de wijk Shinjuku of zet u de bontgekleurde jongens en meiden op de foto in het Yoyogipark. Heeft u een sterke maag en bent u een visliefhebber? Sprokkel dan uw ontbijt bij elkaar op de centrale vismarkt in het stadsdeel Tsukiji.

Stap aan boord van de kogeltrein Shinkansen en reis als een speer van Nagoya. Deze vierde stad van Japan ligt aan uw voeten hoog in de central towers, waar u vanaf de 51e etage een prachtig panorama uitzicht heeft.

Kyoto de culturele hoofdstad van Japan geroemd om haar indrukwekkende Boeddhistische en Shinto-tempels. In de wijk Gion vangt u een verlegen glimlach van een geisha op.
Nara Osaka, Kobe, Okayama, Hiroshima en Nagasaki elk van deze steden zal u op haar eigen manier doen verstelt staan van de schoonheid van Japan.

Nog meer Japan tijdens uw reis? Ontspan in een onsen (heetwaterbad), woon een theeceremonie of kookcursus bij of bedwing de Japanse Alpen.

Japan het land van theedrinken in adembenemende tempeltuinen, het land waar u smult van sushi en sashimi. Land van eeuwenoude tradities een land om van te houden.

Benieuwd geworden naar Japan?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!