India

Incredible India. Een reis door India, met een verscheidenheid aan landschappen, variërend van de Himalaya tot woestijngebied en vruchtbare streken langs de brede Ganges, vraagt tijd van u.

Het land is groot in alle opzichten, qua oppervlakte, wat betreft diversiteit en tevens op het gebied van het aantal inwoners.Ga op ontdekking in de rommelig, nauwe winkelstraatjes van Old Delhi en bezoek kleurrijke markten en de vele moskeeën in de stad. Geniet van de rijk gedecoreerde haveli’s – koopmanshuizen – in Rajasthan.

In de Thar-woestijn gaat u terug naar het jaar 1593 bij een bezoek aan het Junagarh Fort. Op de grens met Pakistan in Jaisalmer ontdekt u de kleine dorpjes tijdens een kameel- of jeepsafari. De meest romantische stad van Rajasthan is onbetwist Udaipur, schuif in deze geliefde stad eens aan voor een high-tea.

Rishikesh staat synoniem voor yoga en meditatie. Sinds de Beatles hier in de sixties een tijd in een ashram verbleven, heeft de plek een sterke aantrekkingskracht op hen die spiritueel ingesteld zijn. Wellicht treedt u in de voetsporen van Mowgli, naar het schijnt heeft het Kanha Nationaal Park Rudyard Kipling’s geïnspireerd tot het schrijven van zijn beroemde Jungle Book. U komt er zo maar oog in oog te staan met een Bengaalse tijger.

Uw reisschema is vanzelfsprekend niet compleet als een bezoek aan de wereldberoemde marmeren wereldwonder Taj Mahal en de heilige stad Varanasi ontbreekt.

Ga mee naar India of u dat nu per groepsrondreis of auto met privéchauffeur doet, een reis door India is reizen met al uw zintuigen.

Benieuwd geworden naar India?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!