Ijsland

Reist u mee naar IJsland, het land van vuur en ijs? Nergens ter wereld treft u zoveel vulkanen, gletsjers en geisers. In het dunst bevolkte land van Europa zijn vijfentwintig actieve vulkanen te vinden, de ruim honderd andere vulkanen rusten in het veelzijdige landschap.

Laat u betoveren door het magische natuurverschijnsel dat luistert naar de naam Noorderlicht. Gedurende de wintermaanden (november t/m maart) is IJsland dé plek om dit bijzondere groene schijnsel aan de hemel te zien.

Aan thermaal baden en spa’s geen gebrek in dit noordelijke land, waarvan de Blue Lagoon veruit de bekendste van het land is.

De natuurliefhebber in u, haalt in IJsland het hart op. Naast vulkanen en gletsjers biedt het land oogstrelende landschappen gevuld met metershoge watervallen en mineraalrijke meren, zwavelbronnen, modderpoelen en desolate lavawoestijnen. Neem uw camera en verrekijker mee en spot de rijkdom aan vogelsoorten op het eiland. Stap aan boord van de vele kleine bootjes en ga mee op walvisexcursie. Een ontmoeting met deze enorme zoogdieren zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw reis zijn.

Meer sportief aangelegd? Boekt u een excursie paardrijden, raften of gletsjerwandelen en wordt een met de natuur tijdens uw activiteiten.

IJsland laat zich perfect ontdekken per fly-drive vakantie. Liever met een groep op reis, vanzelfsprekend is dat ook mogelijk. Heeft u er al eens aan gedacht uw reis naar IJsland te combineren met een trip naar de Verenigde Staten?

Benieuwd geworden naar Ijsland?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!