Hawaii

Aloha Hawaii. Voor velen een droombestemming. Blijf niet dromen, boek een reis naar het paradijs en maak die droom werkelijkheid.

Hawaii is een boeiende mix van natuur en cultuur. De verschillende eilanden hebben ieder zo hun eigen charme, geschiedenis en unieke karakter. De ideale manier om alles ontdekken is eiland hoppen.

Honolulu, op hoofdeiland van Hawaii, Oahu, is een goede eerste kennismaking met de eilandengroep. Relax op Waikiki beach of ontdek per huurauto het eiland. Het eiland Kauai is van een geheel ander kaliber. Hier geniet u van een spectaculaire kust bij de Na’ Pali of de prachtige Waimea Canyon. Ruim in uw reisprogramma zeker tijd in voor een boottocht op de Wailua rivier. Tijdens de tocht vaart u langs Fantasy Island watervallen. Indrukwekkend!

Hawaii eiland, wat beter bekend staat als The Big Island is een grotendeels vulkanisch. Breng een bezoek aan een nog werkende, actieve, vulkaan Kilauea genaamd, in het Volcano National Park. Snuif de cultuur op bij de Polynesische tempels of op de de meest heilige plaats van het Hawaii, Pu’uhonua o Honaunau een plek waar opperhoofden begraven liggen.

Genieten met een grote G, daarvoor trekt u naar Maui. Kijkt u tijdens de voorbereidingen van een reis naar Hawaii zeker ook eens naar een bezoek aan de eilanden Molokai en/of Lanai, u zult er geen spijt van krijgen.

Of u nu kiest voor indrukwekkende landschappen met weelderige natuurparken de voorkeur geeft aan ecotoerisme, graag historische plekken bezoekt of gewoon lekker luiert met een verkoelend drankje in uw hand op het strand, wat u ook kiest voor een onvergetelijke vakantie kiest u voor Hawaii.

Benieuwd geworden naar Hawaii?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!