Filipijnen

Massatoerisme is nog niet ontwikkeld. Voordeel voor u: bezienswaardigheden op deze archipel zijn nog authentiek. De Filipijnen wachten om door u ontdekt te worden.

Reizen door de Filipijnen betekent reizen naar ongerepte stranden en verlaten bounty eilanden. Reizen langs en berggebieden met machtige panorama’s. Dwalen door Spaans koloniale steden, gastvrij ontvangen worden door de locals en genieten van de smaakvolle keuken. Verken UNESCO werelderfgoed genoteerde rijstterrassen of duik op een van de meer dan 7000 eilanden naar de rijkste koraalriffen ter wereld.

In de hoofdstad Manila, geniet u van heerlijk streetfood. Maak een ritje in een bontgekleurde Jeepney, die er als taxi door de drukke straten van de stad manoeuvreren.
Binnen de muren van Intramuros zet een stap terug in de tijd of ga juist voor moderne tijd in de mega SM Mall voor een dag shop till you drop.

Een stukje rust in het hectische Manila vindt u in het Paco Park. Een perfecte dag uit is een tocht naar het kleine vestingseiland Corregidor, strategisch gelegen in de Baai van Manila. Vanwege haar ligging diende het gedurende verschillende oorlogen als een belangrijk militair bolwerk.

Bochtige bergwegen brengen u de 2000-jaar oude rijstterrassen van Banaue. Niet alleen op het gebied van natuur prachtig ook cultureel. Dit gebied was tot ongeveer vijftig jaar geleden nog het gebied van actieve koppensnellers

Of u nu slaapt in een Ifuago huisje op palen, geniet van zon, zee en strand op Bohol, Boracay of Palawan of trekking maakt naar de Pinatubo berg. De slogan van de Filipijnen is niet voor niets: “It’s more fun in the Philippines!”

Benieuwd geworden naar Filipijnen?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!