Denemarken

Van Noord Jutland tot Fanø en van Seeland tot Lolland, wat u ook kiest als vakantiebestemming, Denemarken is altijd een succesnummer. Het land van het gelukkigste volk op aarde, land van veelzijdige natuur, uitgestrekte kustlijnen, ontelbare eilanden, en prachtige fjorden, meren en bossen. Samen met de overzeese gebieden Groenland en de Faeröer vormt het tezamen het Koninkrijk Denemarken.

Ontdek de Deense gastvrijheid in Kopenhagen, een fijne stad bij uitstek geschikt voor een boeiende stedentrip. Naast vele moderne winkels op de Strøget biedt de hoofdstad vele interessante musea. En, natuurlijk de Kleine Zeemeermin. Met een ruime keuze aan restaurants en cafés kan deze hippe en trendy citybreak niet meer stuk.

Denemarken is voor iedereen een topbestemming, maar voor gezinnen met kinderen is het misschien wel de meest ideale bestemming in Europa. Het land van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen, een land vol interessante kastelen bol van fascinerende ridderverhalen. Het land van Vikings en, niet te vergeten, het land van LEGOland.

Wandelen of fietsen zijn fijne activiteiten om tijdens een reis naar Denemarken te ondernemen. Denemarken is enorm fietsvriendelijk en heeft niet minder dan 12.000 km bewegwijzerde fietsroutes.

Verbaas u over de rust en ruimte in het land, adem de frisse lucht in tijdens een lange strandwandeling. Denemarken is genieten in de puurste vorm.

Denemarken ontdekt u het beste per (huur)auto, gecombineerd met een verblijf in een prachtig Scandinavisch vakantiehuis. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen om het Deense sprookjesland middels een (bus)rondreis te ervaren.

Kopenhagen is populair als stedentrip.

Benieuwd geworden naar Denemarken?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!