Curaçao

Dushi Kòrsou, een stukje Nederland in de Caribbean. Bon Bini op dit benedenwindse eiland, waar historie en gezelligheid hand in hand gaan.

Wedden dat ook u een foto maakt van de kleurrijke handelskade in de wijk Punda in de hoofdstad Willemstad? Maak zeker ook de oversteek over de Koningin Emma pontonbrug en ontdek Otrabanda. Ooit een slecht deel van de stad, nu opgeknapt en een bezoek meer dan waard.

Natuurliefhebbers trekken er op uit in het Christoffelpark. Wanneer u op Curaçao op ontdekkingstocht gaat, ontdekt u de variëteit aan natuurschoon. Variërend van mangrovebossen, velden vol cactussen en de typische schuine divi-divi bomen. In het Sheta Boka park domineren de steile rotswanden het landschap.Relaxen is het toverwoord op Curaçao. Kiest u voor chillen op Mambo Beach of huurt u een auto en gaat u naar de stranden waar de locals verkoeling zoeken, als Playa Porto Mari of Grote Knip?

Is zonnebaden niets voor u? Geen probleem op Curaçao. Met haar vele duikscholen en snorkelplekken is het Antilliaanse eiland uitermate geschikt om de onderwaterwereld te ontdekken. Eenmaal onder water trekt er een kleurrijke explosie van tropische vissen, zeepaardjes, zeeschildpadden tussen de koraalriffen aan u voorbij. Ook watersporters beleven hier gouden tijden. Kanoën, SUPpen of zeilen, voor elk wat wils. Wij tippen graag een catamarantocht naar Klein Curaçao. Golfers komen tevens aan hun trekken, met prachtig aangelegde courses – en uitzicht op zee.

Curaçao leent zich bij uitstek voor een fijne strandvakantie al dan niet gecombineerd met een huurauto om het eiland op eigen gelegenheid te ontdekken. Een combinatie met de nabij gelegen eilanden Aruba of Sint Maarten behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Of stapt u liever aan boord van een cruise om op deze wijze het eiland en de rest van de Caribbean te ervaren?

Benieuwd geworden naar Curaçao?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!