China

China, het Rijk van het Midden, een land met meer dan 2.000 jaar geschiedenis. Het land van keizerlijke dynastieën, Olympische Spelen in 2008 en de Chinese Muur.

Op zoek naar een stedentrip naar een bruisende stad? In hoofdstad Beijing verveelt u zich geen moment. Geeft u de voorkeur aan een trektocht? Trek uw wandelschoenen aan in de provincie Yunnan en bedwing de Tiger Leaping Gorge. Relax tijdens een meerdaagse riviercruise over de Yangtze Kiang van Chongqing naar Yichang. Proef de Tibetaanse sfeer reis af tijdens een bezoek aan de Tibetaanse hoogvlakten.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid het hemelse rijk. Van grote steden als Shanghai en Hongkong, tot kleine dorpen gelegen op de oude Zijderoute.
Van eindeloze zandvlakten in de Gobi woestijn in Inner Mongolia, tot vruchtbare steden langs de Gele rivier. Tuf in gestaag tempo vanuit Rusland, via Mongolië naar uw reisbestemming per Trans Siberië Express of stap aan boord van de Maglev hogesnelheidstrein.

Het karstgebergte in de omgeving van Yangshuo, groene rijstvelden in Pingan, heilige bergen beklimmen, oog in oog staan met de soldaten van het Terracotta Leger in Xian. Panda’s aanschouwen in de provincie Sichuan.

Kijk uw ogen uit bij UNESCO Werelderfgoed genoteerde monumenten, proef China tijdens een kookcursus, wandel over de Chinese Muur. U kunt er zelfs voor een strandvakantie terecht, op het tropische eiland Hainan. China, is een land waar een ieder krijgt wat hij zoekt.

Vanwege de enorme omvang van het land, bereist u China het beste per (hogesnelheid)trein of maak gebruik van het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten. Een (privé)rondreis door dit veelzijdige land vergeet u van uw leven niet.

Benieuwd geworden naar China?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!