Canada

Reizen door Canada staat synoniem voor genieten van fraaie landschappen, betoverende natuurparken, maar ook cultureel op stap in de interessante steden.

Calgary, voor velen het begin- of eindpunt van een boeiende reis door Canada. Een stad op steenworp afstand van de Rocky Mountains is het waard om meer dan alleen als uitvalsbasis voor dit natuurgebied te fungeren. Woon een ijshockeywedstrijd bij in het Saddledome stadion en sla het Olympic Hall of Fame zeker niet over. Bij een bezoek aan Ottawa, de hoofdstad van dit één na grootste land ter wereld in oppervlakte, sla dan zeker de ByWard Market niet over. Het is de oudste en grootste openbare markt, opgericht in 1826, in het land.

In de staat Alberta komt u in het Royal Tyrell oog in oog te staan met heuse dinosauriërs. Voel uzelf een met de natuur in British Columbia, rijdend in een camper over vrijwel verlaten wegen. Huur een kano of trek uw wandelschoenen aan in Quebec of ontdek kariboes op de toendra’s van Newfoundland.

Naast prachtige natuur laat Canada ook het hart van menig wintersporter sneller kloppen. Perfecte poedersneeuw, nauwelijks wachttijden bij de liften en vele typen accommodatie direct aan de piste gelegen. Combineer die ingrediënten met gastvrije Canadezen en aanvullende sneeuwpret als een tocht op een sneeuwscooter of hondenslee zo heeft u het perfecte recept voor een onvergetelijke wintersportreis. Klinkt goed, niet waar? Boekt u uw komende skivakantie naar Whistler, Jasper of Banff?

Camperreizen, autorondreizen, groepsreizen, bijzondere overnachtingen in lodges of een wintersportreis met gegarandeerd geweldige sneeuw. Wat u ook zoekt, Canada biedt het u.

Benieuwd geworden naar Canada?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!