Britse Maagdeneilanden

Naast Amerikaanse Maagdeneilanden bestaat er tevens een Brits gedeelte, beiden een waar tropisch paradijs.

Laat u verrassen door prachtige kustlijnen, eindeloze zandstranden, helderblauw water en een fantastische onderwaterfauna, de Britse Maagdeneilanden zijn een droom die werkelijkheid wordt.

De archipel van de Britse Maagdeneilanden bestaat uit meer dan vijftig eilanden. Teveel om in een vakantie te bezoeken. De meeste bezoekers beperken het bezoek aan de meest bekende eilanden, Tortola, Virgin Gorda, Anegada of Jost van Dyke. Ongeveer 15 eilanden uit de groep zijn onbewoond, echter de overige eilanden die wel bewoning kennen zijn nog immer ongerept. In tegenstelling tot andere bestemmingen in de Caribbean kennen de Britse Maagdeneilanden maar weinig toerisme.

De Britse Maagdeneilanden ontdekken vanaf een zeilcruise is een populaire manier van reizen binnen de archipel.

Neemt u duikt in het heldere blauwe water, het is perfect om in te duiken en te snorkelen. Wilt u wel graag de onderwaterwereld aanschouwen, zonder zelf te water te gaan? Een trip met een zogenaamde glass bottom boat geeft u op een ontspannen manier een inkijkje in de onderwaterwereld.

Veel cruisemaatschappijen hebben de Britse Maagdeneilanden als aanlegplaats tijdens een cruise in het Caribisch gebied in het programma opgenomen. Tijdens de tocht maakt u tevens kennis met de buureilanden zoals bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek, St.Maarten, Guadeloupe en Martinique.

Hoe gaat u uw vakantie indelen op de Britse Maagdeneilanden? Gaat u luieren op de heerlijke stranden, stapt u aan boord van een zeilboot, werpt u uw hengel uit of duikt in het water om onderwatergrotten verkennen?

Benieuwd geworden naar Britse Maagdeneilanden?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!