Botswana

Ontdek een stuk Afrika waar slechts weinigen u voor gingen. Verken het nog relatief onontdekte Botswana. Als liefhebber van ongerepte natuurgebieden is dit land een absolute must.

De uitgestrekte vlaktes en gevarieerde landschappen van Botswana lenen zich perfect voor een boeiende safari. Ga op avontuur in de oase van de Okavangodelta een wereld van verschil met een tocht door de wereldberoemde Kalahari-woestijn. Vroeger of later tijdens uw reis rijdt u door deze enorme zandvlakte, het beslaat immers een groot deel van het land.

Voor een foto safari trekt u naar het Chobe National Park. Ten midden van de Afrikaanse wildernis trekken kuddes wilde olifanten aan u voorbij. Terwijl u de ranger s’avonds bij het kampvuur boeiende verhalen vertelt over het leven tussen de big five, hoort in de verte hyena’s huilen.

Fotografen opgelet: In Botswana fotografeert u met gemak de ‘Big Five’. Naast olifanten, trekken leeuwen en luipaarden langs uw lens. Vergeet zeker geen ruimte op uw fotokaart te reserveren voor de imposante neushoorn en buffel die het indrukwekkende vijftal compleet maken.

Een bezoek aan de De Victoria Falls, de grootste waterval op het Afrikaanse continent mag uiteraard niet in uw reisschema ontbreken. Vanuit de plaats Kasane bent u getuige van 500 miljoen liter water dat hier over de kliffen van 100 meter naar beneden dondert.

Ga op avontuur in dit ongerepte stuk Afrika. Wij stellen graag een prachtige rondreis voor u samen. Een groepsrondreis of een reis speciaal voor u op maat gemaakt? Wij horen het graag van u. Botswana laat zich bovendien perfect combineren met Zuid-Afrika en/of Namibië.

Benieuwd geworden naar Botswana?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!