Bonaire

Welkom op Bonaire of zoals de locals zeggen ‘Bon Bini na Boneiru!’

De lokale bevolking heet u van harte welkom op een stukje Nederland gevuld met hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en kristalhelder zeewater.

Gelegen in het Caribisch gebied is dit bijzondere stukje Nederland de perfecte zonbestemming. Behalve zonliefhebbers trekken ook voor duikers graag naar het paradijselijk Bonaire. Zij halen het hart op in het kleurrijke onderwaterleven waar tropische vissen domineren.

Nederlandse historie ontdekt u tijdens uw reis over het eiland in de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk. Koloniale gebouwen en laagbouw gaan hier hand en hand. De woningen zijn beschilderd in vrolijke kleuren waarbij flamingo roze de absolute favoriet is. Gegarandeerd dat u zich ondanks de verschillen in architectuur, direct thuis voelt op het eiland, U kunt er tenslotte gewoon Nederlands spreken.

Met een huurauto ontdekt u nog meer van Bonaire, dus stap in uw tijdelijke bolide, trek er op uit en verken het eiland. Start uw ontdekkingsreis in het heuvelachtige noorden, vervolg uw route naar het centrale gedeelte met indrukwekkende kalksteenterrassen en rijdt tenslotte naar het vlakke zuiden en waar u een bezoek brengt aan de zoutpannen en unieke mangrovebossen.

Niet alleen over de weg is Bonaire een plaatje, ook vanaf het water zijn de blikken op het eiland de moeite waard. Aan boord van een zeilboot, vaart u langs de schitterende kustlijn.

Wat voor activiteiten of accommodatie u ook kiest, Bonaire verrast altijd.

Benieuwd geworden naar Bonaire?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!