Bermuda

Liefhebbers van duiken, snorkelen en golfen komen samen op Bermuda.

Een eiland gevuld met prachtige  stranden, felgekleurde huizen, waar de lokale bevolking een potje cricket speelt. Welkom op de Bermuda eilanden.

Ongetwijfeld is het eerste dat in u opkomt bij het woord Bermuda, de Bermuda driehoek. Deze figuurlijke driehoek wordt samen met Miami en Puerto Rico gevormd. Hierin leken in het verleden vliegtuigen en schepen in het niets te verdwijnen. Nog altijd is het raadsel omtrent de verdwijningen een onopgelost raadsel voor wetenschappers die proberen een oorzaak te vinden voor dit onvoorspelbare (natuur) fenomeen.

Met het zonnige klimaat laat Bermuda voor u enkel uw vakantiedagen verdwijnen. Het eilandleven is zo relaxed, de dagen vliegen simpelweg voorbij. Voel uzelf een beroemdheid in een van de vele luxe hotels op het eiland, die u met alle egards ontvangen.

Naast haar prachtige stranden kent het eiland ook een aantal nationale parken en natuurreservaten. De prachtige flora en fauna van het eiland zijn het ontdekken waard en als u toch in de natuur vertoeft, wellicht spot u dan wel de zeldzame Bermudastormvogel.

Een vakantie reis naar Bermuda, is kiezen voor een ontspannen, luxe vakantie. Vanzelfsprekend mag u tijdens uw vakantie in korte broek rondlopen, de Bermudashort vond niet voor niets hier het levenslicht.

Benieuwd geworden naar Bermuda?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!