Barbados

Gaat u mee op reis naar Barbados, het meest oostelijke eiland van de Antillen, gelegen in het Caribisch gebied.

Barbados geeft u de keuze uit maar liefs zestig stranden, dat wordt nog een hele opgave een keuze te maken waar u uw vakantie doorbrengt. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De chique westkust, de levendige zuidkust of past de ruige noordoostkust beter bij u?

Behalve schitterende stranden beschikt Barbados over een schat aan cultureel erfgoed. Op diverse plekken op het eiland ontdekt u historische, architectonische en ecologische bezienswaardigheden. Vele bezienswaardigheden dateren uit de tijd van de Britse kolonisatie.

In de hoofdstad van Barbados, Bridgetown staat eveneens bol van de gebouwen die terug gaan naar de koloniale tijd. Dwalend door de oude wijken voelt het alsof u terug in de tijd bent gegaan. Bridgetown, de enige stad op het eiland, is prachtig gelegen aan een natuurlijke haven.

St. Lawrence Gap, is populair onder buitenlandse bezoekers. Deze lange straat staat bol van de winkeltjes, aangename restaurants en aantrekkelijke uitgaansgelegenheden. Verschillende culturen treffen elkaar op dit stukje Barbados, iets dat u zeker terugvindt in een verscheidenheid aan restaurant met een diversiteit aan keukens. Laat u een keer vliegende vis, het nationale symbool van het eiland voorschotelen. Het is een geliefde maaltijd op heel Barbados.

Per huurauto verkent u eenvoudig het binnenland is, dat net zo schitterend is als de kustlijn. De veelzijdigheid aan planten en mooie collectie tropische planten is een bezoek meer dan waard.

Barbados laat zich uitstekend combineren met het minder bekende buureiland St. Vincent.

Benieuwd geworden naar Barbados?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!