Bahama’s

De Bahama’s zijn een droom die werkelijkheid wordt.

Eilanden met wuivende palmbomen en tropische temperaturen, wees welkom op de Bahama’s.

Gelegen voor de kust met Florida, ten noorden van Cuba, liggen ruwweg zevenhonderd eilandjes, die tezamen de Bahama’s vormen. Van deze hele reeks prachtige eilanden zijn er slechts 30 à 40 bewoond. Van de bewoonde eilanden zijn bekendste uit de eilandengroep Grand Bahama Island, Paradise Island, Andros en New Providence Island.

Voor watersporters is de archipel is een waar walhalla. Waterskien, zeilen en snorkelen wat u ook kiest, het is mogelijk op en rond de tropische eilanden. Bij de vele duikcentra boekt u een duikcursus zodat u ontspannen de onderwaterwereld ontdekt.

In Nassau, de hoofdstad van de archipel, winkelt u gezellig tussen koloniale bouwwerken en lokale markten. In de in de gastvrije restaurants, geniet u van heerlijke visgerechten. Waarom waagt niet een gokje in een van vele casino’s of danst u tot in de vroege ochtend in de verschillende uitgaansgelegenheden?

Het Abaco National Park of het Lucayan National Park is een absolute must-go onder natuurliefhebbers. Tussen de adembenemende natuur, staat plots zij aan zij met een flamingo. Vanuit de haven van Nassau raden we u een boottocht naar het zogenaamde Pig Beach. In het warme zeewater genieten schattige varkentjes van een dagelijks rondje zwemmen. Het Aquaventure waterpretpark, is een van de grootste ter waterparken wereld en goed voor vele uren waterfun.

De Bahama’s zijn ideaal in een combinatie met een rondreis door de Verenigde Staten.

Benieuwd geworden naar Bahama’s?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!