Aruba

Welkom op Aruba, welkom op the one happy island!

Bent u toe aan een portie zon, zee en ontspanning? Dan hoeft u niet verder te zoeken, kom naar Aruba, hier geniet U van hagelwitte stranden met wuivende palmbomen, bontgekleurde huizen, de typische divi-divi bomen en gastvrije locals.

Het strand van Eagle Beach, gelegen aan de zuidkant van Aruba, is het domein van brede zandstranden en typische, door de passaatwind, schuine gegroeide divi-divi bomen. Voor goudgele stranden aangevuld met kristalhelder water, trekt u naar Palm Beach, dat volgens kenners ook nog eens dé plek op het eiland is om te windsurfen. De krachtige passaatwind blaast in de zeilen, waardoor het surfen een aangenaam avontuur is.

Wanneer u dag geen behoefte heeft aan het paradijs aan de kust, bezoekt de hoofdstad van Aruba, Oranjestad. In het gemoedelijke centrum bestaat uit een mengeling van oude en nieuwe panden, moderne winkelcentra, drukbezochte en goede restaurants. Het is een gezellige havenstad rijk aan monumentale panden, waar het oude stadhuis, maar ook het gloednieuwe parlementsgebouw een goed voorbeeld van zijn.

Op Aruba elkaar het ja-woord geven, waarom niet? Het aangename klimaat en de idyllische stranden vormen het perfecte decor voor een huwelijksreis. Slaat u de Tunnel der Liefde, een grot in de vorm van een hart, tijdens uw huwelijksreis op kantoor zeker niet over. Romantiek verzekerd.

Wat worden uw activiteiten op Aruba? Gaat u relaxen, trouwen of watersporten. Vergeet u in ieder geval niet een foto te maken van uzelf met I Love Aruba logo in Oranjestad.

Benieuwd geworden naar Aruba?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!