Antigua & Barbuda

U waant zich vanzelf in een bounty reclame, tijdens uw verblijf op Antigua en Barbuda.

Wat een geweldige bestemming voor een strandvakantie op een Caribische droomstrand.

Voor zonaanbidders is Antigua is het ultieme paradijs. Nergens op aarde treft u zo’n pareltje. Maagdelijk witte stranden, zo ver als u kunt kijken. De legende gaat dat er  genoeg strand om elke dag van het jaar op een ander stukje in het zand liggen. Het kristalheldere water leent zich bij uitstek om te snorkelen en te duiken. Trek uw zwemkleding aan en wordt een met de prachtige onderwaterfauna.

Behalve kilometers aan strand en een blauwe zee heeft Antigua tevens groen op haar kleurenpalet. Het groen van groene heuvels met indrukwekkende vegetatie. Trekt u er eens op uit naar deze vulkanische eilanden in het noordoosten van de Caribbean. Daarnaast ziet u in het landschap op vele plekken suikerrietplantages. Tijdens een bezoek aan het openluchtmuseum herleven oude tijden. Hier maakt u kennis met de tijd van weleer, een periode dat eiland nog molens gebruikte voor de productie van suikerriet.

Buureiland Barbuda bereikt u simpel per ferry. In tegenstelling tot Antigua is Barbuda vrijwel onbewoond en nauwelijks ingesteld op toerisme.

Tip: Antigua en Barbuda zijn perfect te bereizen per cruisevakantie. Tijdens een tocht door het Caribisch gebied, bezoekt u tevens de Britse Maagdeneilanden, de Dominicaanse Republiek, Guadeloupe, of St. Maarten.

Benieuwd geworden naar Antigua & Barbuda?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!