Amerikaanse Maagdeneilanden

Ze bestaan uit een Brits en een Amerikaans gedeelte en zijn beiden een waar tropisch paradijs, de Maagdeneilanden.

Op de Amerikaanse Maagdeneilanden treft u spectaculaire kustlijnen, hagelwitte stranden, fris helder water en een magnifiek onderwaterwereld, idyllischer kan het bijna niet. Vanzelfsprekend is het op deze bestemming tevens mogelijk te duiken, te snorkelen of deel te nemen aan andere takken van watersporten.

Deze eilandengroep bestaat uit een verscheidenheid aan eilanden. St. Croix, het hoofdeiland, trekt bezoekers met een voorkeur voor geschiednis. Hier treft u restanten van de oude Deense steden Christiansted en Frederiksted. De voormalige nederzettingen zijn getuigen dat dit ooit Deens grondgebied was.

Buureiland St. Thomas geniet faam vanwege haar havenplaats Charlotte Amalie. Deze plaats is een belangrijk aanlegpunt voor cruiseschepen in de Caribische Zee. Het minst bezochte eiland is Water Island.

St. John, het kleinste eiland, bereikt per eenvoudige ferry – een vliegveld is niet aanwezig. Voor een ieder met een hart voor de natuur, geniet volop op de Maagdeneilanden. Het Virgin Islands National Park beslaat meer dan de helft van de oppervlakte van het eiland. Doe uw ogen even dicht en mijmer mee weg naar baaien gevuld met het helderste water, prachtige koraalriffen en uitgestrekte zandstranden. Aangevuld met mangrovenbossen en inheemse orchideeën, wat een plaatje!

Tijdens een cruise in het Caribisch gebied zijn de Amerikaanse Maagdeneilanden zijn een perfecte aanlegplaats. Veelal wordt deze bestemming aangeboden in combinatie met nabij gelegen bestemmingen zoals Dominicaanse Republiek, Sint Maarten, Guadeloupe en Martinique.

Benieuwd geworden naar Amerikaanse Maagdeneilanden?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!