Alaska

Een plek op de wereld waar de bergen hoger en machtiger zijn, dan u ooit zag.

Een plek wild zomaar ineens uit het niets op uw pad verschijnt. Zo’n plek bestaat en luistert naar de naam Alaska. Wegen zijn er leeg, de vergezichten fenomenaal. Wordt een met de natuur. Geniet met al uw zintuigen van deze unieke plek op aarde.Sta oog in oog met de grootste beren en elanden die er op aarde leven. Geniet van de fauna in en rond het water. Houdt uw camera gereed om walvissen, zeeleeuwen en zelfs orka’s te spotten.

Avontuurlijk ingesteld? Wat te denken van een tocht per airboat over een gletsjermeer vol ijsbergen, op zee kajakken of deelnemen aan een heuse berenexcursie in een van de Nationale Parken die Alaska rijk is. Wellicht heeft u meer interesse in een fikse wandeling langs een gletsjer, een steil pad dat u leidt naar een fotogeniek uitzichtpunt. De kleinste hoeken en gaten van de grootste staat van de Verenigde Staten zijn het beste vanaf een kleine cruiseboot te ontdekken. Echter een traject aan boord van de Alaska Railroad is een absolute aanrader.

Voor een trip in de wintermaanden dient u te rekenen op een koude en donkere reis. De zomers daarentegen zijn zeer aangenaam met lange dagen, aangezien de zon niet verdwijnt. Vergeet niet dat het kwik dikwijls niet boven de twintig graden komt.

Kiest u voor een avontuurlijke rondreis? Of gaat uw voorkeur uit naar een fly-drive of camper vakantie? Wat u ook kiest, Alaska wordt zonder twijfel dé reis van uw leven.

Benieuwd geworden naar Alaska?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!